Een paraplu valt op!

Op zoek naar een markante reclamedrager? Eentje die echt opvalt en vaak gebruikt wordt? Kies dan voor een paraplu met uw logo of wervende tekst.


Tijdens sombere en regenachtige dagen is de paraplu hét item dat dagelijks gebruikt wordt. Dat valt lekker op!


En het goede nieuws is dat een paraplu helemaal niet duur is. Pama International produceert paraplu’s goedkoper en mét de kwaliteitseisen en looks die bij uw merk passen.


Wilt u een bepaalde kleur of het logo op één paneel of over de hele paraplu? Een model mini, golf, transparant, standaard, eco of windproof? Ook dat kan!

 

 

Golfparaplu

Golfparaplu

‘RAINBOW’ Deze windproof paraplu is gemaakt van glasvezel, handmatig te openen en heeft 16 vlakken.

Stormparaplu

Stormparaplu

‘HURRICANE’ Deze paraplu is van extra sterk glasvezel met dubbel frame, heeft een rubberen handgreep en gaat automatisch open. De diameter is ca. 130 cm.

Kleine paraplu

Kleine paraplu

‘MINI’ Deze 3-delige opvouwbare paraplu opent automatisch, is windproof, heeft rubberen handgreep en opberghoes.De diameter is ca. 100 cm.

 

 

Milieubewuste paraplu

Milieubewuste paraplu

‘ECO’ De stof is gemaakt van gerecycled materiaal. De paraplu is windproof door een glasvezel frame en heeft een rubberen handvat. Standaardformaat, maar ook als golf- of miniparaplu. 

Paraplu

Paraplu

‘BASIC’ Paraplu’s kunnen zowel aan de binnen- als buitenkant all-over worden bedrukt met uw logo of artwork. In iedere gewenste uitvoering en kleuren. 

Doorzichtige paraplu

Doorzichige paraplu

‘TRANSPARANT’ Deze paraplu is volledig transparant. Verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, uitvoeringen en diameters. Opdruk naar keuze.

 

 

Miniparaplu

Miniparaplu

‘MINI’ Compacte, opvouwbare paraplu verkrijgbaar in trendy uitvoeringen. Van standaardkwaliteit tot windproof. Diameter is ca. 100 cm.

Duoparaplu

Duoparaplu

‘DUO’ Rechthoekige paraplu ‘voor 2’ verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.