Tas met boodschap

Boodschapje doen, een bezoek aan een bouwmarkt of shoppen bij een modezaak. Elke keer een plastic zakje. En waar blijven die?

 

Dat kan anders, dat kan beter. Met een duurzame tas!

 

En het voordeel? De tas wordt vaak gebruikt. Het logo van uw bedrijf of merk staat prominent op de tas. Bij elke winkelmoment wandelt uw reclamebord door de straat. Gratis en voor niets. En uw merk of onderneming straalt een positieve boodschap uit: kijk, dit bedrijf denkt aan het milieu.

 

Tel daarbij op dat een duurzame tas of shopper helemaal niet duur is. Pama International produceert tassen en big shoppers geheel naar uw wens mét de kwaliteitseisen en looks die bij uw merk passen.

 

Wilt u een bepaalde vorm of afmeting? Woven of non-woven of afbreekbaar? Handig, klein opvouwbaar tasje, big shopper helemaal in uw kleuren en met logo? Of zoekt u een hip rugtasje, koeltas of flessentas? Ook dat kan!

 

 

Eco - Big shopper

 

Golfparaplu


Deze tas valt met zijn robuuste formaat onder de categorie big shopper. De afmeting is 40x12x40 cm en gemaakt van gerecyclede PET-flessen, 120 grams RPET. Mooi bedrukken en uw merk wordt overal naartoe gesjouwd.

PP non-woven tas

 

Stormparaplu


Deze stevige 80 grams non-woven tas is gelamineerd en sluit met een drukknop. De afmeting is 40x12x32 cm en de tas heeft handvatten van 50x2,5 cm. Logo, in de eigen Pantone-kleuren en uw merk valt meteen op.

Rugtasje

 

Kleine paraplu


Uw klanten gebruiken dit rugtasje heel vaak, want het is gemaakt van stevig 210D polyester. Het handige formaat 35x40 cm doet de rest. Gymspullen, sporten of naar het zwembad. Deze tas met úw reclame gaat mee.

 

 

Opvouwbaar tasje

 

Milieubewuste paraplu


Klein, handig en een must have voor uw klanten. Dit opvouwbare model gaat jaren mee en is ruim 35x15x40 cm genoeg voor een snelle boodschap. Opgevouwen kan hij in elke handtas. Dat is slim reclame maken.

Non-woven shopper

 

Paraplu


Een handige tas voor boodschappen. De non-woven tas is 40x15x40 cm groot met handvatten van 50x2,5 cm. Aan u de keus welke opdruk u wilt. Deze duurzame tas gaat jaren mee naar winkelstraten.

Jute shopper

 

Doorzichige paraplu


Stoer, duurzaam en handig is deze jute schoudertas met verstelbare schouderband. Aan u de keus welke opdruk u wilt.

 

 

Wijn- & biertas

 

Milieubewuste paraplu


Deze flessentas in verschillende uitvoeringen is echt een slimme. Door de aparte compartimenten is het vervoer van een mooie wijn of lekker speciaalbier geen crime meer. Uw logo op deze tas zegt meer dan welke verpakking dan ook.

Handige shopper

 


Full size tas met all-over print. Deze opvallende tas met stevige hanvatten is gemaakt van stevig 120 grams pp woven.De tas bezorgt u jaren gratis reclame.

Rugtasje

 


Rugtasje in de vorm van een voetbal, wie wil dit niet? Het is gemaakt van stevig 201D polyester en gaat dus lang mee.

 

 

Stoere tas

 


Klein, handig en een must have voor uw klanten. Dit opvouwbare model gaat jaren mee en is ruim 35x15x40 cm genoeg voor een snelle boodschap. Opgevouwen kan hij in elke handtas. Dat is slim reclame maken.