Textielproductie China onder druk

 

Veel vraag naar alternatieven voor productie in Azië in het algemeen en China in het bijzonder verwacht.

 

Er is momenteel veel onzekerheid op het gebied van prijzen, loonkostenontwikkeling en levertijden. In veel Aziatische landen zijn het turbulente tijden voor de kleding-industrie. Met name de productie in China staat onder druk. Daardoor is er veel perspectief voor alternatieve sourcings- en productielanden als: Vietnam, Bangladesh...

 

Bron: Textilia

Onze vestiging in Hangzhou, China

Sinds 1991 produceren wij custom made textiel in China. Onze vestiging in Hangzhou is dan ook meer dan een telefoonnummer met een agent. Het is een zeer ervaren joint venture partner op het gebied van textielproductie en sourcing van stoffen, fournituren en accessoires.

 

Door de beperkte productiecapaciteit in China stijgen de (loon)kosten doorlopend. Dit maakt dat wij hier momenteel met name speciale hoogwaardig textiel-artikelen, kleinere productieseries en producties met een kortere levertijd produceren. Onze Chinese collega's verzorgen tevens de sourcing en levering van grondstoffen en accessoires voor onze productie-unit in Bangladesh. Ook begeleiden ze, waar nodig, de productie in Bangladesh.

 

 

Pama - Custom made Textile Pama - Custom made Textile Pama - Custom made Textile