Textielproductie China onder druk

 

Veel vraag naar alternatieven voor productie in Azië in het algemeen en China in het bijzonder verwacht.

 

Er is momenteel veel onzekerheid op het gebied van prijzen, loonkostenontwikkeling en levertijden. In veel Aziatische landen zijn het turbulente tijden voor de kleding-industrie. Met name de productie in China staat onder druk. Daardoor is er veel perspectief voor alternatieve sourcings- en productielanden als: Vietnam, Bangladesh...

 

Bron: Textilia

Op zoek naar de beste productiemethode

 

Wij zoeken altijd de beste productiemethode voor uw textiel. Dankzij onze eigen productie-units in zowel China als in Bangladesh kunnen we u goede oplossingen bieden. Bovendien bieden we u, naast productie in China of Bangladesh met lokale grondstoffen, een bijzonder alternatief. Productie in Bangladesh met uit China geïmporteerde grondstoffen.

Wij hebben ruime ervaring met sourcing van stoffen en fournituren in China en de export ervan naar Bangladesh. Dit geeft u keuze uit iedere gewenste stofkwaliteit en fournituur of accessoire, in combinatie met goed gecontroleerde productie. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig product tegen een concurrerende prijs.

 

 

 

Pama - Custom made Textile Pama - Custom made Textile Pama - Custom made textile